02.03.2016

İlçe Müftüleri Aylık Toplantısı Kartal’da Gerçekleştirildi

İdari ve mesleki konularda bilgi alışverişinde bulunmak, hizmette verimliliği artırmak üzere Kartal ilçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde, il müftü yardımcıları ve İstanbul'un 39 ilçe müftüsünün katıldığı aylık mutat ilçe Müftüleri toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya TDV Mütevelli Heyeti II. Başkanı Mazhar Bilgin, TDV Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, TDV Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, TDV Mütevelli Heyeti Müşaviri Halit Volkan Cengiz,  Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz Kocamış ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Ünal Altıner de katıldı.

Toplantıya katılan Türkiye Diyanet Vakfı temsilcileri Vakfın yeniden yapılanma çalışmaları hakkında bir brifing sundular. Ayrıca bu yıl 13 Mart 2016 Pazar günü 16:00’da Haliç Kongre Merkezinde ikincisi gerçekleştirilecek olan “İyilik Ödülleri”ne dair bilgi paylaşımında bulunuldu.

Toplantıda söz alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Emniyet Müdürü Ünal Altıner ise “Mobil Huzur Ekip Projesi” ve “Mobil Park Polisi” projeleriyle alakalı yaptığı sunumla bu projelerin İlçe müftülükleri ve cami görevlileriyle koordineli olarak gerçekleştirilebilecek bir proje olduğuna vurgu yaptı.

İl Müftü Yardımcılarının sorumlu oldukları birimlerine ait gündem konularını aktarmasının ardından toplantı sona erdi.