03.02.2016

İlçe Müftüleri Toplantısı Tuzla'da Yapıldı

İdari ve mesleki konularda bilgi alışverişinde bulunmak, hizmette verimliliği artırmak üzere Tuzla İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde, İstanbul'un 39 ilçe müftüsünün katıldığı aylık mutad “İlçe Müftüleri” toplantısı gerçekleştirildi.

03 Şubat 2016 tarihinde Tuzla Belediyesi Ay Yıldız Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasında İstanbul'da devam eden müftülük hizmetlerine dair bilgiler verdikten sonra ilçe müftülerinin hizmetlerinde muvaffakiyetler diledi.

Ardından sırasıyla İl Müftü Yardımcıları kendi birimleri hakkında bilgiler vererek toplantı devam etti. Toplantıda ayrıca İl Müftü Yardımcısı Şahin YILDIRIM tarafından; 2016 yılı Hac organizasyonunda görev alabilecek kafile başkanı, din görevlisi ve idari personel planlaması hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Tuzla Müftüsü Aşır DURGUN’da ilçelerine teşriflerinden dolayı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN'a ve ilçe müftülerine teşekkür ederek sözlerine başladı. Daha sonra Tuzla ilçe müftülüğünün yaptığı hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

Toplantıya ilçe müftülerinin yanı sıra İl Müftü Yardımcıları Abdurrahman BİNBİR, Şahin YILDIRIM, Bekir DERİN, Mehmet YAMAN, Vehap KAPICIOĞLU, Ahmet BİLGİ ve Muteber Gülsefa UYGUR katıldılar.