09.12.2015

İlçe Müftüleri Toplantısı Sancaktepe'de Yapıldı

İdari ve mesleki konularda bilgi alışverişinde bulunmak, hizmette verimliliği artırmak üzere Sancaktepe ilçe müftülüğünün ev sahipliğinde, İstanbul'un 39 ilçe müftüsünün katıldığı aylık mutad “İlçe Müftüleri” toplantısı gerçekleştirildi.

9 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran bir konuşma yaptı. Konuşmasında İstanbul'da devam eden müftülük hizmetlerine dair bilgiler veren YARAN, hizmetlerimizin kalitesinin ve çeşitliliğinin artarak devam etmesi gerektiğini, toplumun din ihtiyacının bugün her zamankinden daha fazla olduğunu ifade ederek, ilçe müftülerinin hizmetlerinde muvaffakiyetler diledi.

Sancaktepe Müftüsü Yusuf Bingöl de ilçelerine teşriflerinden dolayı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran'a ve ilçe müftülerine teşekkür ederek sözlerine başladı. Daha sonra Sancaktepe ilçe müftülüğünün yaptığı hizmetlerle ilgili bir sunum yaptı.

Toplantıda ayrıca TDV Çapa Yayınevi Müdürü Sedrettin Yüce, okullarda Diyanet kütüphanesinin oluşturulması ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Toplantıya ilçe müftülerinin yanı sıra İl Müftü yardımcıları Şahin YILDIRIM, Bekir DERİN, Mehmet YAMAN, Vehap KAPICIOĞLU, ve Caner AKDEMİR katıldılar.