Kasımpaşa Çocuk Yuvasından İl Müftülüğümüze Ziyaret

03.07.2014

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalan protokol kapsamında İstanbul Müftülüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü programlar çerçevesinde Kasımpaşa Çocuk Yuvasında bulunan çocuklar İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Müftüsü Yaran çocuklara tavsiyelerde bulundu ve çocukların sorularına cevap verdi. Ziyarette İstanbul Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur, Kasımpaşa Çocuk Yuvası Müdürü Tahsin Kırtman, Beyoğlu Safa Kur’an Kursu Öğreticisi Meryem Küzeci, Beyoğlu Cihangir Cami Uzman İmam Hatibi Özdemir Sertkayalı ve Beyoğlu Çorlulu Ali Paşa Cami İmam Hatibi Remzi Polat da katıldı.

Ziyaret çocuklara Mealli Kur’an-ı Kerim takdimi ile sona erdi.