03.06.2015

Hutbe Okulu Eğitim Programı Değerlendirme Toplantısı Kadıköy’de Yapıldı

İstanbul genelinde görev yapan personel arasından seçilen isimlerle geçtiğimiz ay tamamlanan Hutbe Okulu Eğitim Programı'nın değerlendirme toplantısı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran başkanlığında Kadıköy'de yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, hutbe hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğinin artırılması amacıyla illerde görev yapan ve hutbe yazma konusunda ön plana çıkmış personele yönelik pilot il olarak İstanbul’da düzenlenen hutbe okulu eğitim programını tamamlayan 1 Uzman Vaiz, 1 Uzman İmam-Hatip, 7 İmam-Hatip, 2 Müezzin-Kayyım'dan oluşan personelle 03 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy’de düzenlenen değerlendirme toplantısında konuşan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, öncelikle Hutbe Okulu programına devam eden personele teşekkür etti. Bilginin ve tecrübenin beraber olması gerektiğini ifade eden Yaran, din görevlileri olarak İslami ve güncel meseleleri yakından takip daima kendimizi yenilememiz gerektiğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Vehap Kapıcıoğlu ve Kadıköy Müftüsü İlyas Öztürk katıldı.