Diyanet İşleri Başkanlığı Brifingli Çalışma Toplantısı Başladı.

13.12.2014

Diyanet İşleri Başkanlığınca İl Müftülükleri tarafından yürütülen hizmetleri yerinde görmek, değerlendirme yapmak, ileriye dönük hizmetler konusunda istişarede bulunmak ve kararlar almak maksadıyla İlimizde 4 gün devam etmesi planlanan Brifingli çalışma toplantısı başladı.

İlk toplantı Topkapı Eresin Otel’de yapıldı.

Toplantıya; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem KELEŞ, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Zeki SAYAR, İnsan Kaynakları Genel Müdürü, Osman TIRAŞÇI, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Kemal ULUDAĞ, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Bünyamin ALBAYRAK, Hac Hizmetleri Daire Başkanı Remzi BİRCAN, Dinler Ve Kültürler Arası İlişkiler Daire Başkan Vekili Prof. Dr. Hüseyin YILMAZ, Atama I Daire Başkanı Recep SÖNMEZ, Bütçe Ve Performans Daire Başkanı Nevzat BİRLİKCİ, Basılı Yayınlar Daire Başkanı Yunus AKKAYA, İrşat Hizmetleri Daire Başkanlığı Uzmanı Dr. Ahmet ÇEKİN, Atama I Daire Başkanlığı Uzman Yardımcısı Yusuf TUNÇ, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler, Müdürler, Din Hizmetleri Uzmanları, Murakıplar, Şef, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlileri katıldı.

Brifingli çalışma toplantısı 16 Aralık 2014 Salı gününe kadar devam edecektir.