Camiler ve Din Görevlileri Haftası Devam Ediyor

14.10.2014

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran 14 Ekim Salı günü hafta münasebetiyle bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk önce Bağcılar Anadolu Kız İmam-Hatip Lisesini ziyaret eden Müftü Yaran, öğretmenlerle de bir süre görüştü. Ziyarete Bağcılar İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula ve İlçe Vaizi Sema Ezber de katıldı.

Öğle saatlerinde Bahçelievler Atatürk Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret eden Müftü Yaran, Yurt Müdiresi Ayşe Çelep’ten bilgi aldı. Daha sonra yetiştirme yurdunda kalan genç kızlarla buluştu. Müftü Yaran bir süre sohbet etti, sorular cevaplandırdı. Ziyarete Bahçelievler İlçe Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ile İlçe Vaizi Zehra Gözütok da katıldı.

Müftü Yaran günü son ziyaretini İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu’na yaptı. İl Müftü Yardımcısı Mehmet Yaman, Şişli İlçe Müftüsü Ahmet Tüccar, İlçe Vaizi Şerife Uzun, Hasan Zeynep Cami Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Müberra Ayan, Adliye Sarayı Mescidi İmam-Hatibi Muammer Ağyar da katıldığı ziyarette Cami ve Gençlik konusunda sohbet edildi.