Müftü Yaran Hz. Ali Camii 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Açılışına Katıldı.

22.09.2014

2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim yılı münasebeti ile açılan Atakent Hz. Ali Camii 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu açılışına katıldı.

Açılış programına İl Müftümüz Prof. Dr. Rahmi YARAN, İlçe Kaymakamı Harun KAYA, Belediye Başkan Vekili Besim Müftüoğlu, İmam Hatip Okulları Müdürleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

Program Yavuz Selim Erkek Kur'an Kursu öğreticisi Davut Gani’nin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Cemalettin Bal yaptı. Konuşmalarında Yeni Eğitim ve Öğretim yılının hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu ve Kur'an Kurslarının fiziki yapısı, eğitim kalitesi ve sayısı hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Besim MÜFTÜOĞLU ve İlçe Kaymakam'ı Harun KAYA konuşmalarda bulundular.

Son olarak İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN’ın konuşmalarından sonra konuşmacılara tek tek çiçek takdim edildi ve program 4-6 yaş grubu çocuklarımızın ilahi dinletisi ile sona erdi.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN, İlçe Kaymakamı Harun KAYA, Belediye Başkan Vekilimiz Besim MÜFTÜOĞLU ve misafirler Kursu gezdikten sonra program sonra erdi.