Erkek Din Görevlileri Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Türkiye Birincisi İstanbul’dan

21.07.2014

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen 11'inci Türkiye Kuran-ı Kerim Güzel Okuma Final Yarışması 20.07.2014 Pazar Günü öğle namazının ardından  Çorum Merkez Murad-ı Rabi Ulu Camii'nde yapıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde personelin yeteneklerini geliştirmek, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, kişisel gelişimlerini ve kendilerini yetiştirmelerinin devamlılığını ve mesleki cesaretle yapacak şekilde kendilerine güven duymalarını sağlamak üzere Türkiye geneli İl ve İlçe düzeyinde yapılan ve 9 bölge birincilerin katıldığı yarışma sonucu İstanbul Kadıköy Fenerbahçe Camii Müezzin-Kayyımı Numan AKBAŞ Türkiye 1. oldu.