2014 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kadın Din Görevlileri Arasında “Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” Yarışması Fatih Konferans Salonunda Yapıldı.

11.06.2014

2014 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet işleri Başkanlığı tarafından Kadın Din Görevlileri arasında “Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” yarışması düzenlendi.

İstanbul’un 12 ilçesinden katılan Kadın Din Görevlileri arasında İstanbul Bölgesi “Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma” final yarışması Fatih Müftülüğü Konferans Salonunda, 11.06.2014 tarihinde yapıldı.

Yarışma sonucunda aşağıda isimleri yazılı görevliler dereceye girmeyi başardı.

Dereceye Giren Din Görevlileri

Hafızlık Yarışması

1- Elif ÖZTÜRK                               Söğütlüçeşme Kız Kur’an Kursu Öğreticisi/ Küçükçekmece

2- Selma ÖZTÜRK                           Mevlana Camii Kız Kur’an Kursu Öğreticisi/ Kartal