Mayıs Ayı İlçe Müftüler Toplantısı Beylikdüzü'nde Yapıldı

13.05.2014

Aylık ilçe müftüleri toplantısı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran’ın başkanlığında, Beylikdüzü İlçesinde 13.05.2014 tarihinde yapıldı.

Toplantıya, İl Müftüsü Yaran’ın yanı sıra İl Müftü Yardımcıları Bekir Derin, Sabri Demir, Vehap Kapıcıoğlu ve Mehmet Yaman ile İlçe Müftüleri katıldı.

Nisan ayında gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin değerlendirilmesi ile başlayan toplantı,  haftanın aile haftası olması sebebiyle aile ve irşat bürolarının daha işlevsel hale getirilmesinin önemi konuları görüşülerek devam etti.

İl Müftü Yardımcılarının din hizmetleri, eğitim hizmetleri, personel hizmetleri ve dış ilişkiler biriminin gündem konularının görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.