İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun’u ziyaret etti.

08.05.2014

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran İstanbul Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun’u makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Yaran ve beraberinde İl Müftü Yardımcıları Veysi Patır, Bekir Derin, Mehmet Yaman, Şahin Yıldırım ve Muteber Gülsefa Uygur ile birlikte İstanbul Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İstanbul Müftülüğünün çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Müftü Yaran, kendilerini kabullerinden dolayı Vali Yardımcısı Sun’a teşekkürlerini iletti.

Vali Yardımcısı Sun, İl Müftümüz ve Yardımcılarının nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.