2014 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Hafızlık Ön Eleme Yarışması Fatih Camii Kütüphanesinde yapıldı

08.05.2014

2014 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet işleri Başkanlığı tarafından Din Görevlileri arasında hafızlık yarışması düzenlenmiştir.

İstanbul’un 21 ilçesinden katılan Din Görevlileri arasında hafızlık ön eleme yarışması Fatih Müftülüğü Camii Kütüphanesinde 08.05.2014 tarihinde yapılmıştır.

Yarışma sonucunda aşağıda isimleri yazılı 7 Din Görevlisi 13.05.2014 Salı günü öğle namazını takiben Sarıyer İlçesi Yeşilevler Dedeman Camii’nde yapılacak final yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Final de yarışmaya hak kazanan Din Görevlileri

1-                 Hasan DEMİRCİ                              Bahçelievler

2-                 Yusuf ERMİŞ                                               Beykoz

3-                 Mücahit Abdullah ERTUNÇ            Eyüp

4-                 Ali ÇELİK                                         Kadıköy

5-                 Hikmet AKBABA                            Maltepe

6-                 İsa KIRTEPE                                    Pendik/Haseki Dini Yüksek İhtisas Mrk.Müd.

7-                 Mahir DEMİRKOL                           Üsküdar