İstanbul Müftülüğünden İmam Hatip Okullarına Kutlu Doğum Ziyareti

16.04.2014

İl Müftülüğümüzün kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde İmam Hatip ortaokul ve liseleri ziyaretleri gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcıları Sabri Demir, Muteber Gülsefa Uygur ve İlçe Müftüleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelindi. Ziyarette, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu yılki teması olan “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” konularına yer verildi.

Kurumlar arası iletişim ve din hizmetleri kapsamındaki faaliyetlerin gündeme alındığı ziyarette, geleceğimizin teminatı olan gençlerin daha etkili bir eğitim almaları hususunda birlikte çalışmanın, gençlere Hz. Peygamberi, O’nun ahlakını, O’nun samimiyetini, O’nun yaşantısını iyi anlatmanın önemine değinildi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından gül ve kitap takdim edildi.