Aylık İlçe Müftüler Toplantısı Şişli'de Yapıldı

08.04.2014

Aylık ilçe müftüleri toplantısı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran’ın başkanlığında, Şişli İlçesinde 08.04.2014 tarihinde yapıldı.

Toplantıya, İl Müftü Yardımcıları Bekir Derin, Şahin Yıldırım, Mehmet Yaman, Vehap Kapıcıoğlu, Muteber Gülsefa Uygur ve İlçe Müftüleri katıldı.

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında yapılacak olan faaliyetlerin ve bu bağlamda yapılan hazırlıkların genel değerlendirmesi, Haziran ayında yapılacak olan Kur’an kursu öğreticilerinin nakilleri ile her ay yapılan münhal kadro sınavlarının görüşülmesi, hac eğitimi seminerleri, hac ve umre kayıtları ile alakalı konuların görüşülmesi ile toplantı devam etti.

Toplantıda ayrıca, 01/04/2014-06/04/2014 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye geneli ilçe müftüleri toplantısının da değerlendirilmesi yapıldı.

Şişli İlçe Müftüsü Ahmet Tüccar’ın teşekkür konuşması ile toplantı sona erdi.