İstanbul Müftüsü Prof Dr. Rahmi Yaran Sultanbeyli’deydi

28.03.2014

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran Cuma günü ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği faaliyetler çerçevesinde bu hafta da Sultanbeyli ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Sultanbeyli İlçe Müftüsü Osman Arslan’ı makamında ziyaret eden Müftü Yaran, Sultanbeyli İlçesi Abdurrahman Gazi Camii’nde Cuma namazı öncesi İslam’da harcama ahlakı konusunda vatandaşlara hitap etti.

Kılınan cuma namazının ardından Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe’ye nezaket ziyaretinde bulunan İstanbul Müftüsü Yaran, Kaymakam Özefe’ye görevinde başarı dileklerinde bulundu. Kaymakam Özefe İstanbul Müftüsünün kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sultanbeyli İlçesine bağlı Mevlana, Kuba ve Akabe Camii Kur’an Kurslarını ziyaret eden Müftü Yaran, bu kurslarda öğrenim gören öğrencileri Kur’an öğrenimine verdikleri önemden dolayı tebrik ederek muvaffakiyet dileklerini iletti.