Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın Yurtiçi Genelinde Burs Verdiği Öğrenciler ile “Buluşma ve Tanışma Programı” Düzenledi

09.03.2014

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurtiçi genelinde burs verdiği öğrenciler ile “Buluşma ve Tanışma Programı” her ilde olduğu gibi İstanbul’da da 9 Mart 2014 tarihinde gerçekleşti. Düzenlenen iki farklı programda Özel Destek Bursu alan öğrencilerimiz TDV İstanbul Koordinasyon ve Eğitim Merkezinde biraraya gelirken Genel Destek Bursu Alan öğrencilerimiz ise Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Merkezinde düzenlenen buluşmaya iştirak etti.

Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora alanlarında toplam 440 öğrencimizin bir araya geldiği programda DİB ve İstanbul İl Müftülüğünün faaliyetleri hakkında İl Müftü Yrd.  Sabri DEMİR bir sunum yaparken TDV adına Eğitim ve Kültür Müdürü Mikail ÇOLAK Vakfın yurtiçi ve yurt dışı faaliyetleri ve Eğitim alanındaki çalışmalarını içeren bir sunum yaptı. TDV İstanbul Koordinasyon ve Eğitim Merkezi faaliyetleri hakkında ise Eğitim Merkezi Genel Koordinatörü Veysi YÜCE konuşma yaparak öğrencilerimizi Koordinasyon ve Eğitim Merkezine davet ettiler. Ayrıca Programa TDV Eğitim ve Kültür Müdürlüğünden Oğuzhan ARICI katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ