Tdv İstanbul Eğitim ve Koordinasyon Merkezi Dualarla Açıldı

01.03.2014

Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Eğitim ve Koordinasyon Merkezi İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN’ın katıldığı törenle hizmete girdi.

Törene Emekli Diyanet İşleri Başkanı Tayyar ALTIKULAÇ, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa TUTKUN, Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Koordinatörü Veysi YÜCE, 29 Mayıs Hastanesi Rektör Yardımcısı Mustafa SİNAOĞLU, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı Mazhar BİLGİN ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi YARAN konuşmasında, Uluslararası İlahiyat programının bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti projesi olduğunu, bu proje içerisinde özellikle finans ve planlama yönünden Türkiye Diyanet Vakfı’nın ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın çok önemli katkıları olduğunu ifade etti. Bu merkezin, eğitim faaliyetlerinin daha düzenli daha disiplinli ve daha verimli olmasına katkı sağlayacağını belirterek, eğitim ve koordinasyon merkezinin hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ederek, yapımında ve bu noktaya gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ