İstanbul Müftülüğü Engelli ve Engelli Yakını Olan Personeli ile Akşam Yemeği Programında Buluştular

25-26.02.2014

İstanbul Müftülüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan ‘’Özürlülük Bilincinin Yaygınlaşması’’ protokolü kapsamında, İstanbul Müftülüğü bünyesinde görev yapan engelli personel ve engelli yakını bulunan personele akşam yemeği programı düzenlendi.

Programda konuşma yapan İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran; Bireysel ve toplumsal mutluluğun yollarını ayet ve hadisler ışığında anlattı. Özürlülük bilincinin yaygınlaşmasının önemine de değinerek, engellilere yönelik hassasiyet konusunun göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.

25-26 Şubat tarihleri arasında Avrupa ve Anadolu yakasında buluşan engelli personel ve engelli yakınları ile birlikte yemeğe katılan personel yapılan organizeden çok memnun olduklarını dile getirirken, hatırlanmış olmanın mutluluğunu bir kez daha hissettiler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ