2014 Yılı Umre Organizasyonu Kafile Başkanları – Din Görevlileri Ve Bayan İrşat Görevlileri Toplantısı Yapıldı

19.01.2014

2014 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve A Grubu Seyahat Acenteleri organizesi ile umreye gidecek vatandaşlarımıza dini konularda rehberlik yapmak üzere görevlendirilecek kafile başkanları, din görevlileri ve bayan irşat görevlilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Çeşitli illerden 479 personelin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı İstanbul Zeytinburnu İmam Hatip Lisesinde 18.01.2014 tarihinde gerçekleştirildi.

Fatih Çorlulu Alipaşa Camii İmam Hatibi Fatih KAYA’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantının açılış konuşması İstanbul Müftü Yardımcısı Şahin YILDIRIM tarafından yapıldı. İstanbul Müftü Yardımcısı ve İl Müftü Vekili Bekir DERİN’in selamlama konuşmasının ardından, “Başkanlığımızın Umre Organizasyonu ve Görevlilerimizin Bu Organizasyondaki Önemi” konusunda Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Dr. Fatih KURT, “Teftişe İntikal Eden Konular ve Teftişle İlgili Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” konusunda Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Doç. Dr. İsmail KARAGÖZ  ve “Umre Menâsiki ve Sıkça Sorulan Sorular” konusunda Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü N. Muhtar ACAR birer konuşma yaptılar.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ