İl Müftülüğü ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

06.01.2014

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında 2013 faaliyetleri değerlendirme toplantısı Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’n de yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk ve İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur katıldılar. İlçe Müftüleri ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları toplantıda hazır bulundular.

Vali yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun’un moderatörlüğünde gerçekleşen programda; ASPİM kuruluşlarında görev yapan müdür ve müdür yardımcıları 2013 yılında kuruluşlarında İstanbul Müftülüğü din görevlilerin tarafından yapılan hizmetleri veriler eşliğinde anlattılar.

Çocuk yuvaları, yetiştirme yurtları, ÇOGEM, BSRM, KBRM, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi, Engelli Hizmetleri Şubesi ve Bağlı Kuruluşları, Yaşlı Bakım Hizmetleri Şubesi ve Bağlı Kuruşları’nda hizmet veren İstanbul Müftülüğü din görevlileri de 2014 daha iyi hizmet vermek adına görüş ve önerilerini paylaştılar.

Anadolu Yakası Çocuk Evlerinin hazırladığı sürpriz gösteri programı verilen hizmetin ne denli önemli olduğunu gözler önüne serdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ