İstanbul Müftüsü Yaran’dan Sarıyer İlçesine Ziyaret…

03.01.2014

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran 03 Aralık 2014 Cuma günü Sarıyer İlçesindeydi.

Müftü Yaran, Sarıyer İlçe Müftüsü İbrahim Gemici ile beraber ilçede bir takım gezi ve incelemelerde bulundu. Müftü Yaran eğitim öğretime yeni açılan Dedeman Cami ve Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti. Cami ve kurs görevlileri ile bir süre sohbet eden Yaran, sonrasında öğrencilerin eğitimi hakkında bilgi aldı. Daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle de sohbet eden Müftü Yaran zamanlarını Kur’an-ı Kerim’i öğrenerek değerlendiren öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Ardından Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’a nezaket ziyaretinde bulunan Müftü Yaran, Müftülük çalışmalarına ve hizmetlerine sunduğu katkıdan dolayı Kaymakam Karaman’a teşekkür etti. Kaymakam Karaman da İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sarıyer ilçesi Ali Kethüda Cami’nde cuma vaazını Müftü Yaran, cuma hutbesini İlçe Müftüsü Gemici verdi. Kılınan cuma namazının ardından ilçe müftülüğünü ve yeni açılması planlanan Sarıyer İlçe Müftülüğü yeni hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu. Müftülük çalışanları ile de bir araya gelen Müftü Yaran müftülük çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İnşaatı devam etmekte olan Mekke Nur Camii Erkek Kur’an Kursunda da incelemelerde bulunan İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran Kur’an’a hizmet yolunda çalışma ve gayret gösteren görevlileri tebrik etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ