Hac ve Umre İnanç Fuarı İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kültür Merkezi’nde Gerçekleştirildi

Bu yıl 5.si düzenlenen “Hac, Umre ve İnanç Turizmi Fuarı” açılışı 13 Aralık 2013 tarihinde İstanbul Feshane Uluslararası Fuar ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ulusal ve uluslararası katılımın olduğu5. Hac, Umre ve İnanç Turizmi Fuarı açılışına İstanbul Vali Yardımcısı Kazım Tekin, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre İşleri Genel Müdür Vekili Ergün Yücel, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, Çorum İl Müftüsü Mehmet Aşık, Tursab Başkanı Başaran Ulusoy ve çok sayıda davetli katıldı.

Hac ve Umre İşleri Genel Müdür Vekili Ergün Yücel, yaptığı açılış konuşmasında ‘her yıl hacca ve umreye giden yaklaşık 500 bin vatandaşımızın kutsal topraklara ulaşmasına ve ibadet etmelerine vesile olan bu kutsal hizmeti hep birlikte daha iyi bir şekilde sunabilmenin gayreti içinde olmalıyız” dedi.

Açılış programı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran yaptığı dua ile sona erdi.

Fuar 13-15 Aralık 2013 tarihleri arasında ziyaret edilebilecektir.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ