Aralık Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Sancaktepe’de Yapıldı

Tarih : 12.12.2013

Aralık ayı ilçe müftüleri toplantısı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran başkanlığında, Sancaktepe İlçesinde 12.12.2013 tarihinde yapıldı.

Toplantıya, İstanbul Müftü Yardımcıları Bekir Derin, Mehmet Yaman, Vehap  Kapıcıoğlu ve İlçe Müftüleri katıldı.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda İstanbul Müftülüğü tarafından yürütülen din hizmetlerinin 2013 yılı genel değerlendirmesi ile bu hizmetlerin daha etkin ve verimli olması için yapılacak çalışmalara, ayrıca hizmette birliğin sağlanması hususlarına değinildi.

Toplantı sonuna katılan Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ile Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, toplantının İlçelerinde gerçekleştirilmesinden duydukları memnuniyetlerini belirterek, Müftülük tarafından gerçekleştirilen ve yürütülen hizmetlere her zaman destek verdiklerini ve bundan sonra da destek vereceklerini ifade ettiler.

Toplantı yapılan yemek ikramının ardından sona erdi.