İspanya Başkonsolosundan İl Müftülüğüne Ziyaret

Tarih : 11.12.2013

İspanya İstanbul Başkonsolosu (Büyükelçi) Pablo Benavides ORGAZ, İl Müftümüz Prof. Dr. Rahmi YARAN’ı makamında ziyaret etti.

Pablo Benavides ORGAZ yeni görevine başlaması nedeniyle Medeniyet ve hoşgörü şehri olan ve çeşitli inançların tarihten beri birlikte yaşadığı İstanbul da il Müftülüğüne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti.  Başkonsolos  “ Tarihte Müslümanların yaşadığı ve aynı medeniyet ve kültür izlerini taşıyan İspanyanın Başkonsolosu olarak İstanbul’da bulunmaktan ve İstanbul İl Müftüsünü ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ”

Başkonsolos ORGAZ’a Diyanet İşleri Başkanlığının yapısı ve İstanbul müftülüğünün din hizmetleri hakkında bilgiler veren Müftü YARAN nezaket ziyaretinden dolayı Başkonsolos ORGAZ a duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarete İl Müftü Yardımcısı Sabri DEMİR ’de eşlik etti

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ