ABD Başkonsolosundan İl Müftülüğüne Ziyaret

Tarih : 11.12.2013

ABD  İstanbul Başkonsolosu Charles F. (Chuck) Hunter İstanbul’daki görevine başlaması nedeniyle İl Müftümüz Prof.Dr. Rahmi YARAN’a nezaket ziyaretinde bulundu.

yeni görevine başlaması nedeniyle çeşitli inançların tarihten beri birlikte yaşadığı İstanbul da bulunan dini kurumları ziyaretlerde bulunduğunu; bu bağlamda İstanbul Müftülüğüne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Başkonsolos Charles F. (Chuck) Hunter “İstanbul da Başkonsolos olarak çalışmaktan  ve müftülüğün misafiri olmaktan memnuniyetini dile getirdi.

ABD Başkonsolosu Charles F. (Chuck) Hunter’a Diyanet İşleri Başkanlığının yapısı ve İstanbul müftülüğünün din hizmetleri hakkında bilgiler veren Müftü YARAN nezaket ziyaretinden dolayı Başkonsolosa memnuniyetini dile getirerek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarete İl Müftü Yardımcısı Sabri DEMİR ’de eşlik etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ