İstanbul Müftülüğü’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Plaket

Tarih : 21.11.2013

İstanbul Müftülüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran ve İstanbul Müftü Yardımcıları Muteber Gülsefa Uygur, Bekir Derin, Vahap Kapıcıoğlu ve Beşiktaş Müftüsü Hızır Hilmi Yılmaz’ın  iştirak ettiği ziyarete İstanbul Müftülüğünün yayınladığı Din ve Hayat dergisinin yayın ekibi de katıldı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İstanbul Müftülüğü olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a verilmesi düşünülen plaket İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran’ın hacda olması münasebetiyle 22.11.2013 de Malta Köşkünde takdim edildi. Plaketten ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirten Topbaş;’’İstanbul Müftülüğü işbirliği içinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.’’dedi.

İbb’nin, İstanbul Müftülüğü ile işbirliği halinde yaptığı programlar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Samimi bir ortamda geçen görüşmeler, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran teşekkürlerini bildirerek, güzel projelere beraber imza atmak temennisiyle sona erdi.