Kur’an Ve Mihrap Hizmetlerinde İz Bırakanlar Yâd Edildi

İstanbul Müfütlüğü Camiler ve Din Görevlileri haftası çerçevesinde 07.10.2013 tarihinde Bağcılar Belediyesi Halk Sarayında halka ve din görevlilerine “Kur’an ve Mihrap Hizmetlerinde İz Bırakanlar” konulu konferans verildi.

Yakın tarihte yaşamış, Kur’an ve Mihrap hizmetinde emeği geçmiş ve ahirete irtihal etmiş olan Çolak Mehmet Efendi, Ali ÜSKÜDARLI ve Veliye TUR yine bu isimlerin hizmetinde bulunmuş, talebelik etmiş Emekli Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Ali SARI, Üsküdar A. Ülker Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Nurhan GENÇ ve Üsküdar Y. Beyazıt Cami İmam-Hatibi Mustafa DEMİRKAN tarafından anlatıldı. Birbirinden kıymetli hatıraların paylaşıldığı ve salonun ilgiyle izlediği program, vefat eden daha nice kıymetli isimlere rahmet dilekleriyle son buldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ