Çobançeşme Camii ve Kur'an Kursu'nun Temeli Atıldı

Tarih: 05.07.2013

İstanbul Müftüsü Doç. Dr. Rahmi YARAN, Çobançeşme Camii ve Kur'an Kursu'nun temel atma törenine katıldı.

Tahir Mutlu Eğitim ve Kültür Derneği'nin öncülük ettiği projenin temelleri Yenibosna Merkez Mahallesi'nde atıldı. Temel atma törenine İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Rahmi YARAN’ın yanı sıra Bahçelievler Kaymakamı Şevket CİNBİR, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman DEVELİOĞLU, Bahçelievler İlçe Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ, Tahir Mutlu Eğitim ve Kültür Derneği Onursal Başkanı Zühtü DEMİRÖZ ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Temel atma töreninde konuşan İstanbul Müftüsü Doç. Dr. Rahmi YARAN, bu tür hayır hizmetlerinin son derece önemli olduğuna vurgu yaparak, Mescitleri ancak Allah yoluna gönül vermiş olanların imar edeceğini ifade etti. Müftü YARAN katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İstanbul İl Müftü Yardımcısı Mehmet YAMAN’ın yaptığı dua ile gerçekleşen temel atma töreni, kurban kesilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ