Ezanı Güzel Okuma Yarışması Finali Fatih Camii’nde Yapıldı

İstanbul Müftülüğünce camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle 27/05/2013 tarihinde Fatih Camii’nde düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında Kadıköy Selamiçeşme Camii Müezzin Kayyımı Şükrü ASILEREN bölge birincisi oldu. Yarışmada ikinciliği Fatih Şehzadebaşı Camii Müezzin-Kayyımı Oğuzhan BAHTİYAROĞLU alırken Bakırköy Mustafa Kemal Kıymet Demir Camii İmam-Hatibi İbrahim UYSAL üçüncü oldu.

İstanbul Müftüsü Doç. Dr. Rahmi YARAN’ın Komisyon Başkanlığını yaptığı yarışmanın jüri üyeliğini ise İstanbul İl Müftü Yardımcısı Şahin YILDIRIM, Haseki Dini Yüksek Eğitim İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Mahmut ERCAN,  Üsküdar Beylerbeyi Hamid-i Evvel Camii İmam-Hatibi Ramazan KUTLU ve Fatih Beşirağa Camii Müezzin Kayyımı Hadi DURAN yaptı.

Yarışmada birinciye tam altın, ikinciye yarım altın üçüncüye ise çeyrek altın hediye verildi.

14 Temmuz 2013 tarihinde Şanlıurfa’da yapılacak olan Ezanı Güzel Okuma Yarışma finalinde İstanbul’u İl birincisi Kadıköy Selamiçeşme Camii Müezzin Kayyımı Şükrü ASILEREN temsil edecek.