Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Finali Kadıköy Osmanağa Camii’nde Yapıldı

İstanbul Müftülüğünce camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle 16/05/2013 tarihinde Kadıköy Osmanağa Camii’nde düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Beykoz Kavacık Yıldırım Beyazıt Camii İmam-Hatibi Muhammet POLAT il birincisi oldu. Yarışmada ikinciliği Kadıköy Fenerbahçe Camii Müezzin-Kayyımı Numan AKBAŞ alırken Avcılar Yeşilkent Merkez Camii İmam-Hatibi Hamza Cihan YAVAŞ üçüncü oldu.

İstanbul Müftüsü Doç. Dr. Rahmi YARAN’ın Komisyon Başkanlığını yaptığı yarışmanın jüri üyeliğini ise İstanbul İl Müftü Yardımcısı Vehap KAPICIOĞLU, Beyoğlu İlçe Müftüsü Recai ALBAYRAK,  İstanbul Müftülüğü Başvaizi Fatih OKUMUŞ ve Haseki Dini Yüksek Eğitim İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Mahmut ERCAN yaptı.

Yarışmada birinciye tam altın, ikinciye yarım altın üçüncüye ise çeyrek altın hediye verildi. Ayrıca Kadıköy İlçe Müftülüğü tarafından da katılan tüm yarışmacılara çeyrek altın verildi.

21 Temmuz 2013 tarihinde Sakarya’da yapılacak olan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışma Finalinde İstanbul’u İl birincisi Beykoz Kavacık Yıldırım Beyazıt Camii İmam-Hatibi Muhammet POLAT temsil edecek.