Din Görevlileri Hafızlık Yarışması Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde Yapıldı

2013 yılında kutlanacak camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle İlimiz İmam-Hatipleri arasında yapılan Hafızlık yarışması Ataşehir İlçesi Mimar Sinan Camii’nde yapıldı. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kerim BULADI, İstanbul İl Müftü Yardımcısı Vehap KAPICIOĞLU, Haseki Dini Yüksek Eğitim İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Mehmet KILIÇ ve Kadıköy Osmanağa Camii İmam-Hatibi Süleyman KOCATÜRK’ün jüri üyesi olduğu sınavın Komisyon Başkanlığını İstanbul Müftüsü Doç. Dr. Rahmi YARAN yaptı.

Yarışmada Sarıyer İstinye Balabandere Camii İmam-Hatibi Ahmet YILMAZ birinci olurken, Fatih Kumrulu Mescidi İmam-Hatibi Salim ÇELEBİ ikinci, Maltepe Fidanlık Camii Müezzin-Kayyımı Doğan YILMAZ üçüncü oldu.