İl Müftümüz Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Lüleburgaz’daydı

İstanbul İl Müftümüz Doç. Dr. Rahmi YARAN, Lüleburgaz Müftülüğü’nün 17 Nisan 2013 tarihinde düzenlediği Kutlu Doğum Haftası Programına katıldı.

Lüleburgaz Kapalı Spor Salonunda iki bin kişinin katılımıyla gerçekleşen program, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi, İmam Hatip Lisesi öğrencisinin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Şair Bektaş YAVUZ’un “Peygamberim” adlı şiiriyle başlamıştır. Lüleburgaz İlçe Müftüsü İsmail GÜNAY ve İl Müftüsü İsmail BAYRAK’ın konuşmaları ve İstanbul İl Müftümüz Doç. Dr. Rahmi YARAN’ın “Hz. Peygamber ve İnsan Onuru” adlı sunumuyla devam etmiştir. Lüleburgaz İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin Müdür Yardımcısı Reşat ALBAYRAK’ın eşliğinde söylediği ilahilerle program sona ermiştir.