Sebahattin Zaim Üniversitesinde Kutlu Doğum Etkinliği

2013 yılı Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde İstanbul Müftülüğü tarafından Sebahattin Zaim Üniversitesinde Konferans düzenledi. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR’ın Konuşmacı olarak katıldığı konferansın açış konuşmasını yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Adem ESEN konuşmacı ve katılımcılara teşekkür etti. İl Müftümüz Doç Dr. Rahmi YARAN da bir selamlama konuşması yaptı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR’ın Konuşmasında Kutlu Doğum Haftasının son birkaç yıldan bu yana tematik konular ile kutlandığını ifade ederek şunları söylemiştir:  2010 yılında Kur’an-ı Kerim’in nüzülünün 1400. Yılı olması dolayısı ile “Kur’an ve İnsan” konusu, 2011 yılında "Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi" konusu, 2012 yılında “Hz. Peygamber, Kardeşlik Hukuku ve Kardeşlik Ahlakı” konusu ele alınmıştır.  Bu yıl da “Hz. Peygamber Ve İnsan Onuru” konusu ile insan onurunun öne çıkarılması gerektiğini uygun görülmüştür.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ