AİRB İstişare Toplantısı Yapıldı

İstanbul Müftülüğü İlçe Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Koordinatörleri ile 22.03.2013 tarihinde Fatih Müftülüğü ek Hizmet Binasında İl Müftü Yardımcısı Kadriye Avcı Erdemli başkanlığında “İstanbul Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Büroları Yeniden Yapılanması” amaçlı bir İstişare toplantısı gerçekleştirdi. 2012 yılının değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, İstanbul Müftülüğüne bağlı AİRB’erin  2013 yılı için daha verimli çalışmalar yapabilmeleri amacıyla “Yeniden Yapılanma”ya yönelik görüşler, soru ve sorunlar paylaşıldı. Toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın düzenlediği “Aile Eğitim Programı (AEP)” ‘in formatörlük  eğitimini  almış olan Kadıköy AİRB koordinatörü Ayşenur Özkan ile Fatih Müftülüğü AİRB koordinatörü  Ayşegül Demircan tarafından sözkonusu programı tanıtan bir  sunum da yapıldı.