2013 Yılı Mart Ayı İlçe Müftüler Toplantısı Ataşehir'de Yapıldı

Tarih : 13.03.2013

Her ay düzenli olarak yapılan “İlçe Müftüleri Toplantısı” bu ay Ataşehir İlçesi Mimar Sinan Camii Konferans Salonu ve fuayesinde İstanbul Müftü Vekili Müftü Yardımcısı Bekir DERİN’in başkanlığında, İl Müftü Yardımcıları Şahın YILDIRIM, Vehap KAPICIOĞLU ve  İlçe Müftülerinin katılımıyla gerçekleşti. İstanbul Müftü Vekili Bekir DERİN’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, İl Müftü Yardımcıları tarafından gündemlerin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Toplantıda özellikle yaklaşan Kutlu Doğum Haftası,Umre dönemi ve hac kayıtları ile alakalı işlemler, Kur’an Kursu eğitim faaliyetleri, Personel Hizmetleri ile İl ve İlçe Müftülükleri tarafından yürütülen din hizmetleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.