İran İstanbul Başkanosolosu İl Müftümüzü Ziyaret Etti

İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Mahmut HEİDARİ İstanbul’daki görevi sona ermesi nedeniyle İl Müftümüz Doç.Dr. Rahmi YARAN’a veda ziyaretinde bulundu.

Beraberindeki bir heyetle İl Müftümüzü makamında ziyaret eden HEİDARİ, görev yaptığı sürede İstanbul Müftülüğü ile olan ilişkilerden bahsederek buradan memnuniyetle ayrıldığını söyledi. İl Müftümüz Doç.Dr. Rahmi YARAN ‘ bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek bundan sonraki hayatında ve vazifesinde başarılar diledi. İl Müftü yardımcısı Sabri DEMİR’in de eşlik ettiği ziyaretin sonunda İl Müftümüz konuk heyete “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” diyerek fincan takımı hediye etti. Daha sonra İl Müftümüz ev sahipliğinde konuk Başkonsolos için öğle yemeği ikram edildi.