İl Müftülüğümüz Tarafından Toplam Kalite Ve Verimliliği Arttırma Toplantısı Yapıldı

İl Müftülüğümüz tarafından İstanbul İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapan daire personeline yönelik 23.12.2012 Cumartesi günü Fatih İlçe Müftülüğü Konferans Salonu’nda “Toplam Kalite ve Verimliliği Arttırma” toplantısı yapıldı.

Toplantı Ümraniye İlçe Müftülüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Hasan KESMEN tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Toplantının ilk bölümünde;

-Fatih İlçe Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ tarafından selamlama konuşması yapıldı.

-İl Müftü Yardımcısı Bekir DERİN açılış konuşmasını yaparak, toplantıya katılan personele toplantı ve içerik hakkında kısaca bilgi verdi.

- Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde görevli Ali UÇAR tarafından Din Hizmetler Bilgi Sistemi hakkında personele bilgi verildi.

- Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde görevli Onur TEPEGÖZ tarafından Eğitim Portalı hakkında personele bilgi verildi.

Öğle namazı ve yemeğinin sonra toplantının ikinci bölümünde;

- İl Müftümüz Doç. Dr. Rahmi YARAN, toplam kalite ve verimliliği arttırmak için yapılması gereken iş ve işlemler ile uyulması gereken temel kurallar konusunda personele hitap etti. İl Müftümüz burada yaptığı konuşmasında özellikle zamanın kullanımının önemi üzerinde durarak, günlük çalışma saatlerine uyulması ve verilen hizmetin kalitesini arttırmak için empati yapmanın önemine vurgu yaptı.

-İl Müftümüzün konuşmasının ardından Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi PDR Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Mustafa OTRAR tarafından “İletişim” konulu seminer verilerek toplantı sona erdi.

-{galleryhaberler/il-muft-trafindan-tplm-klite-vrimliligi-arttirma-tplnti-ypildigallery}-