Duyuru Arşivi

2015 RAMAZAN AYI KUDÜS ZİYARET PROGRAMI (3 GECE 4 GÜN)

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Ramazan ayı içerisinde 3 gece 4 gün olmak üzere iki tur Kudüs ziyaret programı düzenlenmiştir. Birinci tur ramazan ayının son Cumasını, ikinci tur ise Kadir Gecesini Kudüs’te olacak şekilde hazırlanmıştır.

TURLAR
SON MÜRACAAT TARİHİ
GİDİŞ TARİHLERİ  GİDİŞ:KUDÜS
DÖNÜŞ TARİHLERİ DÖNÜŞ:İSTANBUL
SAHUR+İFTAR YEMEĞİ (Açık Büfe)
Kişi Başı Ücret (USD)
2 kişilik Oda
Banka Kodu
1.TUR
19 Haziran 2015
08 Temmuz 2015
11 Temmuz 2015
970 USD
K0811B
2.TUR
22 haziran 2015
12 Temmuz 2015
15 Temmuz 2015
970 USD
K1215B

KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL: Kudüs’e gitmek isteyen vatandaşlarımız, yukarıda belirtilen banka kodu ile, anlaşmalı bankalardan birine, ücreti peşin olarak yatırdıktan sonra, müracaatını İl müftülüğüne veya kendisine en yakın ilçe müftülüğüne yapabilir.

İSTENEN BELGELER:

1-Seyahat ücretinin yatırıldığını gösteren Banka Dekontu

2-Müftülükte kayıt esnasında doldurduğu 2015 yılı kayıt form dilekçe.

3- Katılacağı tur tarihi itibariyle geçerlilik süresi en az 6 ay olan çipli pasaport (pasaportu kişiler çıkaracaktır)

ÜCRETLERİN YATIRILABİLECEĞİ BANKALAR: Halk Bankası, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Türkiye Finans, Kuveyt Türk, Al Baraka Türk, Akbank.

Ayrıntılı bilgi için il veya ilçe müftülüklerine başvurunuz.