Bilgi Edinme Hakkı Kanunu

Bilgi Edinme Hakkı Kanunu'na İlişkin Yönetmelik

burayıtıklayınız.

Bilgi Edinme Hakkı Kanunu Bilgi Edinme Hakkı Kanunu'na İlişkin Yönetmelik Gerçek Kişi Başvuru Formu Tüzel Kişi Başvuru Formu Personelin Dikkatine: Dosyaları (Özlük, Sicil) Müftülükte bulunan (İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kur'an Kursu Öğreticisi, Memur, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Daktiloğraf, Hizmetli vb) personelin sicil ve mali konulardaki taleplerini görev mahallinde bulunan valilik/kaymakamlıkların ilgili birimlerine yapmaları gerekmektedir. Uyarı: Dini sorular bu kanun kapsamında değildir. Dini sorularınızın cevaplandırılması için burayı tıklayınız.

Form için tıklayınız