Faaliyetler

14.05.2015
Aile Haftasında Koruyucu Aile Paneli Düzenlendi

İstanbul Müftülüğü tarafından düzenlenen “Bir Yetime Aile Olmak“ konulu panel 14 Mayıs 2015 Çarşamba günü Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Tahsin KIRTMAN’ın protokol konuşmalarıyla devam etti.

Daha sonra Diyanet İşler Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ’in Koruyucu Aile hakkındaki konuşması (VTR) akabinde panele geçildi.

Bahçelievler İlçe Vaizi Abdurrahman AKBAŞ, Koruyucu Aile Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Emin BAYSAL ve Örnek Koruyucu Aile Selçuk-Serpil KARACA'nın panelist olarak katıldığı panel, İstanbul İl Müftü Vekili Bekir DERİN’in başkanlığında yapıldı.