Faaliyetler

Gençlik Merkezleri, Yetiştirme Yurtları, Huzurevleri, Kadın Konukevleri Vb. Yerlerde Düzenlenecek Dini İçerikli Programlar Yapıldı

Gençlik Merkezleri, Yetiştirme Yurtları, Huzurevleri, Kadın Konukevleri vb. yerlerde düzenlenecek dini içerikli programlar toplantısı 10/01/2013 Perşembe günü İlimiz Müftülüğünde yapılmıştır.

İl Müftü Yardımcısı Abdurrahman BİNBİR’in başkanlığında yapılan toplantıya Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ, Kartal Müftüsü Ümit ÇİMEN, Beyoğlu Vaizesi Züleyha ŞEKER, Maltepe Vaizesi Meral GÜNEL, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Vildan PEHLİVAN, Eyüp Müftülüğü İmam-Hatiplerinden Yüksel KARAYİĞİT, Kadıköy Kur’an Kursu Öğreticilerinden Fatma Zeynep AYDIN katılmışlardır. Konu ile alakalı genel bir değerlendirme yapılarak hizmetlerin daha verimli hale getirilmesi için eğitimlerin önemine vurgu yapılarak,  izlenecek olan yol haritası belirlenmiştir.