Faaliyetler

AİRB Koordinasyon Toplantısı

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile İrşat ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından Kiptaş Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda İstanbul, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ İl Müftülükleri Aile İrşat ve Rehberlik Büroları tarafından yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi ve bölgesel sorunların tespit edilmesi amacıyla adı geçen bürolarda görev yapan personelin katıldığı bir toplantı yapılmıştır.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, İstanbul Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu’nun çalışmalarını tanıtan slâyt gösterisinin ardından Zeytinburnu İlçe Müftüsü Yusuf İzzettin KONUK, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN ve Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa DÜNDAR’ın selamlama konuşmasıyla devam etmiştir. Programın açılış konuşmasını İstanbul Müftüsü Doç. Dr. Rahmi YARAN yapmıştır. Sayın Müftümüz, Aile İrşat ve Rehberlik Büroları’nın kuruluş amacı, önemi ve yapılan çalışmalara değinerek aile kurumunun önemini vurgulamıştır. Açılış konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile İrşat ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Doç. Dr. Huriye MARTI toplantının akışı ile ilgili bir konuşma yapmıştır.