Faaliyetler

2014 Aile-İrşat Ve Rehberlik Büroları İstişare Toplantısında Koordinatörler Buluştu

2014 yılının ilk aile-irşat ve rehberlik bürosu istişare toplantısı Fatih Müftülüğü konferans salonunda yapıldı. Tüm ilçelerin aile-irşat ve rehberlik bürosu çalışanlarının hazır bulunduğu toplantıya İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur ve Fatih İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ’da katıldı.

Aile-irşat ve rehberlik büroları çalışma alanları hakkında bir sunum yapan İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur, 2014 de yapılacak faaliyetler konusunda bilgi verdi.

İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, selamlama konuşmasında; Aile-irşat ve rehberlik bürolarının önemine değinerek, yapılan her çalışmanın toplulumuzun tüm aile bireylerine, öneminin büyüklüğünden bahsetti. Verilen hizmetlerin daha kaliteli olması için toplantı sonunda geleceğe dair kararlar alındı.

İstanbul aile-irşat ve rehberlik bürolarının bir araya geldiği toplantı, İstanbul adına güzel işlerin yapıldığına ve daha da sistemleşerek yapılacağına dair umut verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ