Faaliyetler

İl Müftümüzden Engelliler Yaz Kampı, Çocuk Yetiştirme ve Gençlik Merkezini Ziyaret

08.07.2014

İl Müftümüz 2014 yılı Ramazan teması “Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın Bu Ramazan ve Her Zaman” programları kapsamında Şükrü Sürmen Bağımsız Yaşam Akademisi ve Sosyal Gelişim Merkezi’nde İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ile ortak hizmet protokolü kapsamında yürütülen engellilere yönelik faaliyetler ve erişilebilirlik faaliyetleri değerlendirildi.

Florya Engelliler Yaz Kampı gezilerek engeliler ve aileleri ile görüşüldü ve kitap takdiminde bulunuldu.

Florya engelliler yaz kampında İSEM yetkililerinden bilgi alan ve Müftü yaran engelliler ve aileleri ile görüştü. Kitap takdiminde bulundu.

İkinci olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Florya Çocuk Yetiştirme ve Gençlik Merkezi’nde kurum müdürü ve gençlerle buluşan Müftü Yaran, gençlerle sohbet etti ve onlara tavsiyelerde bulundu.

Ziyaretlere Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, İl Müftü Yardımcısı Muteber Gülsefa Uygur, Bakırköy İlçe Müftüsü Zakir Uzun, İSEM Müdürü Bekir Köksal, İSEM Müdür Yardımcısı Yunus Karacalı ve Florya Çocuk Yetiştirme ve Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Önday ve Müdür yardımcısı Ayhan Taşkın da katıldı.