Faaliyetler

İstanbul Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Merkez Bürosu Üyeleri Fatih Müftülüğünde Toplantı Gerçekleştirdi

İstanbul Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu merkez komisyonu üyeleri ile tüm ilçe Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu başkanları 10/10/2011 Pazartesi günü saat 09:00’ da, Fatih Müftülüğü Toplantı Salonunda, İl Müftü Yard.  Kadriye Avcı Erdemli başkanlığında kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi.

İl Müftü Yard.  Kadriye Avcı Erdemli’nin açılış konuşmasını ve geçtiğimiz dokuz ayın kısa bir değerlendirmesini yaptığı, gerek maddi gerekse insan kaynaklı sorunların masaya yatırıldığı toplantıda,  ilçelerdeki  AİRB’lerin  ekonomik ve mekansal imkansızlıklarının yanısıra kimi zaman idari problemlerin de yaşanabildiği dile getirildi.

Geçici olarak İstanbul Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu koordinatörlüğünü yürütecek olan Din Hizmetleri Uzmanı H.Vicdan Tekin Ekim ayına kadar ilçelerden Din Hizmetleri Bilgi Yönetim Sistemine girilen kartekslerin sayısal değerleriyle, &nbsp aylık AİRB faaliyet raporlarını  gönderen ilçe isimlerini katılımcılara duyurdu.

Toplantıda ayrıca AİRB nöbetlerin, ilçelerin özgün koşulları ve iç dinamiklerinden kaynaklanan farklılıklar  dikkate alınarak düzenlenmesi gereği vurgulandı, AİRB ‘lerin, Camilerin Kadınlar Bölümünün Güzelleştirilmesi Projesine yapabileceği katkılar ve yıl içinde yapılabilecek projeler müzakere edildi. Katılımcılar İl Müftü Yard. Kadriye Avcı Erdemli’nin başarı dilekleri ve birlikte çekilen fotoğrafların ardından dağıldı.

RESİM GALERİSİ

Detect language » Hungarian